Welkom bij Inoa

Bekijk onze vacatures 👇

Mensen verbinden, is er iets mooier?

Inoa (voorheen Sint-Idesbald en Sint Jan de Deo) is een organisatie waarin welzijn en onderwijs samenkomen. We begeleiden kinderen, jongeren en volwassenen met een (vermoeden van) beperking of kwetsbare achtergrond.

In al onze werkplekken staan de mensen voor wie we zorgen centraal. We willen hen met zorg op maat in staat stellen een waardevol leven te leiden. Elke dag engageren 700 medewerkers in de regio Midden West-Vlaanderen zich om bezield aan de slag te gaan met en voor kinderen, jongeren, volwassen en leerlingen.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Vertrouwen en zorgen

Bij Inoa willen we niet enkel zorg dragen voor de kinderen, jongeren en volwassenen die we begeleiden of onderwijzen, we willen ook bijzondere aandacht voor jou als medewerker in onze organisatie. In een sfeer van vertrouwen en ruimte om te groeien zoeken we naar een positief evenwicht tussen draagkracht en draaglast. We werken aan een positieve vertrouwensrelatie tussen de kinderen, jongeren en volwassenen en de begeleiders en medewerkers.

Groeien, ontdekken en ontwikkelen

Bij Inoa bouwen we aan expertise. We willen medewerkers laten groeien, als mens en als medewerker van onze organisatie. We bieden een professionele werkomgeving waar medewerkers ruimte krijgen om ideeën te laten groeien en initiatieven te nemen. Een waaier aan opleidingsmogelijkheden helpt ons streven naar voortdurende verbetering van onze zorg. Werken in een organisatie in beweging biedt daarnaast ook mooie doorgroei- en doorstroommogelijkheden.

Warme ontmoeting en werkplezier

Bij Inoa zijn we fan van initiatiefnemers. Samen en met respect voor iedereen maken we gezamenlijke doelstellingen waar. Verbinding tussen medewerkers en teams is ons stokpaardje en we streven naar zorgzame, creatieve en kwaliteitsgerichte samenwerking. Vriendelijkheid, humor en veelzijdigheid zijn dan ook competenties waarover vele van onze medewerkers beschikken.

Twijfel je of werken in onze organisatie iets voor jou is? Reserveer via info@inoa.broedersvanliefde.be een gesprek of rondleiding met Ă©Ă©n van onze medewerkers!

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?